Podzimní pobyt pro rodiny Volfířov

By | 18 září, 2013

Fara Volfířov 1.11. – 3.11. 2013

Cesta z Brna 108km, poblíž Telče.
100,- na osobu (příspěvek na občerstvení), konečná cena. Vaříme si sami. Více o Volfířově:

 

TIPY NA VÝLETY
Obec Volfířov se nachází na území přírodního parku Česká Kanada (vyhlášen r.1994). Je to oblast mezi Kunžakem, Novou Bystřicí a Slavonicemi (jihovýchodně od Jindřichova Hradce). Jde o přitažlivou krajinu s pěknými přírodními scenériemi, rozlehlými lesy, loukami a pastvinami, četnými rybníky a žulovými kameny. Další přírodní park je Homolka- Vojířov (vyhlášen roku 1994). Nachází se na rozhraní dvou významných a svým charakterem vzájemně odlišných geomorfologických celků – Třeboňská pánev a Javořická vrchovina. Jsou zde zastoupeny typické krajinné prvky a biotopy charakteristické pro oba celky a významná je i celková relativní nedotčenost krajiny civilizačními vlivy.Je možno cestovat autem, vlakem (úzkokolejka z Jindřichova Hradce do Nové Bystřice), na kole (množství zpevněných cest a málo frekventovaných silnic II. a III. třídy), či pěšky. KOSTELNÍ VYDŘÍ, TELČ, DAČICE, SLAVONICE, ČESKÝ RUDOLEC, LANDŠTĚJN, ROŠTEJN, ČESKÁ KANADA

DISPOZICE FARY VOLFÍŘOV
Areál Fary je tvořen farní budovou, dvěma hospodářskými budovami, velkým dvorem a zatravněnou zahradou. Celý areál je obklopen zdí a plotem.
Přízemí fary je možné pomyslně rozdělit na dvě části. V první části je společenský sál, samostatný pokoj pro dvě osoby, sociální zázemí (koupelna se sprchovým koutem a toalety). Ve druhé části je původní sakristie – nyní pokoj pro 4 osoby, a krásná klenutá kaple.
První poschodí je možné také rozdělit na dvě části. V první části je kuchyně, jídelna, pokoj pro 3 osoby, pokoj pro 4 osoby s dětskou postýlkou, koupelna s vanou a pračkou a toaleta. V druhé části jsou 3 pokoje pro 2 osoby, pokoj 3, pokoj pro 4 osoby koupelna, kde jsou dva sprchové kouty a dvě toalety.
Kuchyně je vybavená nádobím, elektrickým sporákem s troubou, myčkou, ledničkou, mikrovlnkou, překapávačem na kávu, rychlovarnou konvicí a malým kráječem. Talířů a příborů je pro více jak 30 osob.
Kapacita 10 pokojů, 30 lůžek. Propozice budovy

 

V případě zájmu o pobyt kontaktujte M. Langerová
langerova@novarodina.cz
tel: 732 981 459

Napsat komentář