Příbor pro jednu ruku

By | 2 ledna, 2011

Prosím,máte někdo kontakt na výrobce nebo prodejce příboru pro jednoruké?

Děkuji Markéta

10.1. -a máme to:

ORTOSERVIS http://www.ortoservis.cz/index.php

ještě jeden odkaz : http://www.receptyonline.cz/pribor-pro-jednu-ruku–1497.html

Příbor pro jednu ruku -ORTOSERVIS

Příbor v sobě sjednocuje vidličku, lžíci a nůž v jeden nástroj. Jeho provedení umožňuje snadné a kulturní stravování v rámci etických norem. Vhodný pro ty, kteří jsou nuceni se trvale nebo přechodně stravovat pouze jednou rukou. Příbor je vhodný také jako cestovní. Vyroben z prvotřídního nerezu. Příbor je vyráběn jak pro pravou, tak i pro levou ruku.

Provedení na levou i pravou ruku Cena: 397,- Kč
Nehradí ZP

http://www.ortoservis.cz/pages/pomucky-denni-potreby/pomucky-denni-potreby.php#do-kuchyne-a-na-jidlo

Na základě úrazu, který se mi stal, jsem se dlouhodobě potýkal se zásadním problémem při stravování. Vzhledem k trvalým následkům tohoto zranění jsem mohl při jídle používat pouze jednu ruku. A tak vznikla lžíce s vidličkou a nožem v jednom! Kdo máte stejné problémy, nebo chcete udělat radost svým známým, kteří namají obě zdravé ruce, klikněte zde. Autor: Jiří Věříš

Našim cílem je zjednodušení stravování při nuceném užití pouze jedné ruky!

Rádi bychom vám představili nápad pana Jiřího Věříše, který svůj vynález nazval “Jídelní příbor pro jednu ruku“. Již z názvu je zřejmé co je hlavní funkcí tohoto výrobku. Jde o sjednocení původní vidličky a nože v jeden nástroj. Jeho provedení umožňuje snadné a kulturní stravování v rámci etických norem pro lidi, kteří jsou nuceni, buď trvale a nebo přechodně, se stravovat pomocí jedné ruky.

Příbor je vyráběn z vysoce kvalitního a nezávadného materiálu, profesionálním výrobcem s dlouholetou tradicí z České republiky. V současné době je tento výrobek schválený jako průmyslový vzor!

Pozor: Příbor je vyráběn jak pro pravou, tak i pro levou ruku!

Jednotná cena v celé ČR je 190,- včetně DPH. Objednávky přijímáme na e-mailu: george(zavináč)receptyonline.cz nebo telefonicky na čísle: 775889879

Poštovné je 68,- Kč, balné nyní 0,- Kč. Celková cena na dobírku je tedy 258,- Kč.

http://www.receptyonline.cz/pribor-pro-jednu-ruku–1497.html

zp8497586rq