Naše sdružení má patrona

By | 10 března, 2011

Jako patrona našeho občanského sdružení máme potvrzeného nejlepšího českého motocyklového závodníka Karla Abrahama. I přesto že druhý den ráno po naší akci (křtu) odlétá na závody do Japonska slíbil, že přijde a podpoří nás svým patronstvím.

Jeho manažerem máme přislíbenou trvalou spolupráci s brněnským Masarykovým okruhem.
Tímto krokem bychom rádi podpořili tatínky, protože se ně často zapomíná.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnfAwCJ8L_JR5ikRfLXt15vuCRxpZD8dEHDnCICYFATJBaHtnxNA

Karel Abraham

Narozen: 2. ledna 1990 v Brně (ČR)
Národnost: Čech
Bydliště: Brno – Bystrc
Stav: zadaný
Zaměstnání: student
Budoucí zaměstnání: snad závodník
Výška: 181 cm
Váha: 72 kg
Barva vlasů: hnědá
Barva očí: zelené
Oblíbené sporty: motocykly a různé adrenalinové sporty (potápění, parašutismus, …)
Koníčky: počítače, zbraně
Vzor: Valentino Rossi
Mé motocykly Yamaha 80 cross, skútr Honda XBRX, minibike Blata Elit

 

Karel Abraham v Brně odstartuje na bílém motocyklu

Modrobílý motocykl prvního českého jezdce v MotoGP Karla Abrahama v průběhu sezony změní barvu. Při Grand Prix ČR v Brně odstartuje na motocyklu s bílou kapotáží navrhnutou speciálně pro tuto příležitost.

„První start historicky prvního českého jezdce v kubatuře MotoGP na domácí půdě je výjimečná událost a my jsme se rozhodli, že i motorka by měla být pro tuto příležitost výjimečná,“ vysvětluje manažer týmu Karel Abraham st.

Tým tak zároveň reaguje na přání českých fanoušků, kteří byli nadšení z provizorního vzhledu motocyklu, na kterém Karel Abraham začal na podzim testovat ve španělském Jerezu. Jeden ze dvou motocyklů, které má k dispozici, zůstal z větší části bílý i během předsezónních testů, které jezdec absolvoval v únoru v malajském Sepangu. Od teď až do srpnového brněnského závodu ale bílý motocykl používat nebude, obě motorky budou mít modrobílou kapotáž, kterou tým oficiálně představil v lednu.

Jak přesně bude kapotáž „brněnské“ motorky vypadat, bude jasné až před srpnovým závodem Cardion AB Grand Prix České republiky, který se koná od 12. do 14. srpna na Masarykově okruhu.

Bílý motocykl, který Karel Abraham používal během testů v Sepangu, se bude objevovat i na oficiálních materiálech týmu distribuovaných v České republice.

Tiskový servis týmu Cardion AB Motoracing

http://www.karelabraham.com

převzato z osobních stránek Karla Abrahama

Napsat komentář