SOUTĚŽ Logo pro BOSA Brno pro děti i dospělé

By | 3 prosince, 2013

SOUTĚŽ Logo pro BOSA Brno pro děti i dospělé o nejlepší obrázek, vystihující naše centrum BOSA.

Obrázek bude použit pro logo BOSA Brno.

Ukončení soutěže 12. 12. 2013

Vyhlášení vítězného návrhu se uskuteční na Vánoční besídce 15. 12. 2013

DSC_6133

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

1) Logo má být jednoduché a snadno zapamatovatelné. Má být rozpoznatelné i v menším provedení. Fantazii se meze nekladou a v jednoduchosti je krása.

Každý soutěžící může zaslat libovolný počet obrázků. Návrhy, ale musí být odlišné. Neza- sílejte různé barevné kombinace jednoho loga. Pokud se budou příspěvky lišit jen v de- tailech, bude uveřejněn pouze hlavní motiv.

2) Obrázek bude obsahovat rovněž tyto údaje. Děti: jméno, příjmení, věk dítěte a telefonní kontakt na rodiče, nebo zákonného zástupce, případnou popisku dílka.

Dospělí: jméno, příjmení, adresu, e-mail a telefonní kontakt, případnou popisku dílka.

3) Své návrhy posílejte v libovolném formátu, ideálně ve vektorech PNG či i na adresu: provozní@bosabrno.cz. Do předmětu napište „Soutěž logo BOSA“ . Uzávěrka bude 12. prosince 2013.

Obrázky ve formátu A4 můžete také odevzdat v centru Bosa paní Langerové, nebo na sekretariátě Úřadu městské části Brno – Bosonohy, Bosonožské nám. 1 paní Večeřové , či v MŠ Konopiska 9 Brno – Bosonohy ve třídě Včeliček paní Jarošové. Nebo na adresu: I-CVČ BOSA, Ostopovická 29, 642 00 Brno.

4) Ukončení soutěže je 12. prosince 2013. Ze všech zaslaných prací vybere komise vítězný návrh. Čtyřčlenná komise se skládá ze zástupců I-CVČ Bosa, Úřadu městské části Brno – Bosonohy, Mateřské školky a Základní školy. Vyhlášení vítězného obrázku proběhne na Vánoční besídce v neděli 15. prosince 2013 v Integrovaném centru volného času BOSA Brno, Ostopovická 29.

5) Odměna pro vítěze: Autor vítězného loga obdrží odměnu v podobě třinácti volných vstupů na vybrané aktivity pořádané v I-CVČ BOSA Brno a věcný dar, který je vystaven v centru Bosa.

Každý soutěžící za svůj obrázek loga získá sladkou odměnu. Všechny práce budou vystavené v centru Bosa.

6) Zadavatel si vyhrazuje právo na grafickou úpravu vítězného loga.

7) Vyhlašovatelem soutěže je programový pracovník I-CVČ BOSA p. Langerová Markéta. Účastníkem soutěže se může stát každá fyzická osoba, s výjimkou členů výběrové komise. Přihlášením do soutěže projevuje každý účastník svůj souhlas s těmito pravidly a zavazuje se je dodržovat a nejednat v rozporu s dobrými mravy. Každý z účastníků soutěže posky- tuje souhlas s tím, aby vyhlašovatel, jeho osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, adresa, věk dítěte (do 18-ti let), e-mail a telefonní kontakt zpracoval ve své databázi.
Souhlas může být kdykoli účastníkem odvolán. Zasláním prací autoři souhlasí se zpracováním osobních dat a užitím zaslaného materiálu pro propagaci I-CVČ BOSA Brno bez nároku na další finanční odměnu.

 

 

Napsat komentář