Silvestr 2010

By | 31 ledna, 2011

V neděli 23. ledna 2011 jsme s dětmi uspořádali Silvestra. Původně byl naplánovaný na 30. 12., jenže to některé děti byly nemocné, tak se oslava posunula až na leden.


Během dne jsme se postupně začali scházet. Společnými silami připravili chlebíčky, nachystali na stůl spoustu dobrůtek – každý něco dobrého přinesl.
Postupně zařizujeme místnost, která bude sloužit jako herna. Pracovně tomu říkáme kumbálek, díky malému prostoru na titul klubovna asi nedosáhne :-). Dnes děti využily prostor k tvoření. Malovaly na textil, téma: ruce. Nápad vznikl z obrázku (klik na obrázek “ruce”). Naše děti, to je jedna osobnost vedle druhé, takže si maloval každý, co chtěl 🙂 Výtvory pak stačilo jen zažehlit a dílko je hotové. V dětském pokoji zase byly k dispozici barevné papíry. Původně jsem měla v úmyslu naděrovat s dětmi barevné papírky, pomalovat a svázat je jako draka. viz. obrázek.  Jenže jsem se jaksi k tomu nedostala, protože kafe, výborné buchty a povídání bylo důležitější. Nicméně výtvory se líhly samy, děti děrovaly, malovaly, lepily, stříhaly a stříhaly…
Jakmile se začalo stmívat, oblékli jsme se a šli ven. Kamka dovezla lampióny štěstí, bylo krásné dívat se, jak pomalu stoupají k nebi, jak svítí a pomalu se ztrácejí v dáli. Milka přivezla velké prskavky, Roman s Honzou vystříleli ohňostroj.
Byl konec dne, všichni se pomalu rozjeli do svých domovů.

Na nový rok 2011 jsme připíjeli dětským šampusem

.

Přejeme i vám,

ať nový rok 2011  je šťastný, plný lásky, pohody a pevného zdraví!

.

Děkujeme za krásný den, je fajn mít dobré přátele.
Ten den nám vykvetla mučenka. Zaslouží si foto, protože kráska kvete jen jeden den.

.

[nggallery id=3]

zp8497586rq
zp8497586rq