Malá ochutnávka -Kinect

By | 26 října, 2011

Xbox 360 – Just Dance Kids – Kinect

Po převratném úspěchu v hudebních titulech, přichází Just dance se speciální verzí pro nejmenší. Just Dance Kids je určený hlavně pro děti, aby si mohli užívat pohybu, naučili se nové taneční kreace a zazpívali si známé písničky.

Just Dance Kids přináší více než 40 bláznivých tanců vytvořených profesionálními choreografy ale samozřejmě i dětmi samotnými. Menší děti si zamilují tance ze svých oblíbených televizních pořadů a hlavně si budou moci zahrát i se svými kamarády, hra podporuje až 4 hráče najednou. Dance Party Mod umožní nepřetržité přehrávání všech písniček, bez nutnosti procházení menu, takže je dětem jenom spustíte a dětská party může začít. Díky speciální funkci mohou rodiče sledovat kolik kalorií bylo spáleno, playlist a oblíbené písničky jejich dítěte a také jak dlouho děti hrály.

Nejlepší taneční zábava pro vaše ratolesti!

Žánr:

Simulátor taneční, hudební

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Xbox 360 – Kinectimals 2: Now With Bears (Kinect ready)

Hra Kinectimals – Now with Bears zve děti k prozkoumání nového Medvědího ostrova (Bear Island) a odhalení všech jeho zákoutí. Budou moci adoptovat černého, hnědého nebo ledního medvěda, grizzlyho či pandu a v průběhu děje poznávat další a další nové medvědy. Se svým novým mazlíčkem a průvodkyní Linou se vydají na nepředvídatelnou výpravu napříč tajemným ostrovem Mira, při které budou plnit zábavné úkoly. Cestou objeví nové způsoby, jak si užívat nové způsoby hraní. Těšit se mohou na žonglování, šplhání na stromy, rybaření a mnohá další překvapení.

Tohle video Kinectimals 1. My máme vylepšenou verzi Kinectimsls 2.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

zp8497586rq