The Tap Tap – Řiditel autobusu

By | 20 února, 2013

 

Blbec je blbec a blbcem zůstane, někdo má krátký nohy někdo dlouhý vedení…

The Tap Tap mají nový klip Řiditel autobusu, námět k písni napsal Xindl X.

Kapela The Tap Tap představila na koncertu Párty na kolečkách v pátek 29.4. v pražském divadle Archa v premiéře svůj nový klip. Vznikl k písničce Řiditel autobusu, kterou pro Tapky složil Xindl X, a která vtipně popisuje potíže handicapovaného bubeníka kapely při cestování městskou dopravou.

Koncert Párty na kolečkách je každoroční celovečerní show kapely handicapovaných studentů Jedličkova ústavu The Tap Tap. Na letošním již 9. ročníku představili The Tap Tap v premiéře svůj nový klip k písni Řiditel autobusu.Klip stejně jako píseň pojednává o potížích, se kterými se setkává bubeník kapely Marek Valenta při cestování pražskou dopravou.
Řidiči jej často nechtěli s jeho kolem do autobusu pustit. Podmínky přepravy handicapovaných jsou přitom vymezeny ve Smluvních přepravních podmínkách Dopravního podniku článkem 6 odstavcem 15. Podle nich je umožněn transport jiných kompenzačních pomůcek, než je invalidní vozík, mezi které Markovo malé kolo rozhodně patří.

Převzato a více na: http://championship.cz/novinky/the-tap-tap-maji-novy-klip-riditel-autobusu-namet-k-pisni-napsal-xindl-x.html

Napsat komentář