Vítání jara v Bose 13.4.2014

By | 24 dubna, 2014

V neděli 13. dubna pořádalo Občanské sdružení Nová rodina zábavné odpoledne se zvířátky. Děti i dospělí si mohli prohlédnout a pohladit káčata, housata, bílou činčilu, pískomily, z exotických zvířat papouška žako, rozelu pestrou, velké ještěrky, hlemýždě afrického. Děti si hrály a nosily v náručí ochočené králíčky a morčátka. Královna mezi zvířátky byla barevná kozička Berta. Zvědavě se procházela mezi dětmi i dospělými a nechala se od každého hladit.

Děti z Ivančic měly připravené loutkové divadlo. Pro velkou účast malých diváků se hrály místo původně plánovaného jednoho představení hned dvě. V druhé části pohádky se vždy do hry zapojily i děti z řad diváků. V Klubovně probíhaly Dílničky, pod dohledem zkušených lektorů Dity, Markéty a Míšy si mohl každý nazdobit vajíčko, vyrobit přáníčko nebo ptáčka z Fimo hmoty.
V Ateliéru po celou dobu probíhala Burza dětského oblečení, hraček a sportovních potřeb.
U vstupu do centra si děti mohly uplést vlastní pomlázku. V Pohybovém sále děti soutěžily při sportovních hrách na herní konzoli XBox Kinect. Na závěr akce proběhl koncert Marcely Brožové která hrála na ukulele. Během koncertu se střídaly písně jak pro dospělé, tak i pro děti které se zapojily a společně si zazpívaly.

Občerstvení na akci a sladké dárky pro děti dodaly Michaela Havlíková (Premiera Sweet) a Petra Krejčová (Fresh juice).
Milými hosty byly i děti z Medlánek z SOS vesničky.
Příjemně nás překvapila vysoká účast nejen místních, ale i hostů z větší dálky.
Velký dík patří všem, kteří se na zdárném průběhu akce podíleli: Dita Mikšová, rodina Halámkova z Ivančic, Marcela Brožová, Monika Bartošová, Pavlína Boháčková, Roman Kvasnica, Lenka Uldrijanová, Míša Růžičková, Markéta Ondrušková, Kristýna Melounová, Lenka Balajková, Zuzanka Bohmövá, Inuška Boháčková, Lukášek a Kristýnka Měcháčkovi, Sváťa Libosvár, Pavlík a Míša Matějíčkovi.

Děkujeme za hojnou účast a srdečně vás zveme 25. května na Výstavu maturitních a ročníkových prací žáků Střední školy stavebních řemesel Brno – Bosonohy, obor: Uměleckořemeslné zpracování dřeva. V rámci výstavy připravujeme také doprovodný program.

Markéta Langerová
Programový a provozní správce I-CVČ BOSA Brno

Napsat komentář